За нас

Какво се случва зад кулисите в TipInKings

Кои сме ние?

За екипa

Ние в TipInKings сме обединили екип от професионални играчи, анализатори, математици, трейдъри и скаутове от цял свят с една основна цел – да осигурим на нашите клиенти възможно най-акуратните анализи и прогнози на спортни събития. Чрез прилагането на множество методи и подходи, нашите експерти извличат само най-ценната информация и я предоставят на потребителя по опростен и удобен начин.

Нашите анализи са подходящи както за професионални играчи (пунтър), така и за любители. Платформата ни предлага подробна, задълбочена информация, извлечена посредством технически и фундаментален анализ предоставена по максимално разбираем начин.

tip in kings

Следвайте експертите

НАШИТЕ МЕТОДИ

Защо да инвестирате в нас?

Искате ли да бъдете професионален играч (пунтър)?

Избирайки да бъдете наши клиенти вие получавате крайния продукт от работата на опитен екип от професионалисти, специализиран във всевъзможни сфери на анализа на спортни събития.

 

Има много различни начини да бъдете успешен играч(пунтър). Това, което ни отличава е, че ние ги комбинираме в една услуга, създавайки висока възвръщаемост за нашите клиенти.

Успешните (професионални) играчи влагат по-голямата част от времето си в следене на пазарите, анализиране на статистически данни, създаване на връзки в света на спорта (и залозите) и търсене на нови платформи.

Изграждането на пълния набор от способности и намирането на далновидни източници на информация, благодарение на които играча постига дългосрочна добра успевамост, съответно възвръщаемост може да отнеме години.

Ние правим това вместо вас. Единственото, което трябва да направите е да отворите вашия акаунт в TipInKings и най-ценната информация ще бъде налична.

Искате ли да увеличите
банката си?

Нека го направим заедно

Свържете се с нас

С какво можем да бъдем полезни?

Ако имате въпроси, моля попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.