Избери своя план

Присъедини се в клуба

Безплатен
план

0
00
лв. на месец
 • Ниво на ексклузивност на информацията (средно; високо)
 • Необходимо време (от 5 до 40 минути на ден, в зависимост от деня)
 • Нотификации (чрез Тelegram)
 • Избери
   

ПРО план
7 дни

70
00
лв. на месец
 • Ниво на ексклузивност на информацията (най-високо)
 • Необходимо време (от 5 до 40 минути на ден, в зависимост от деня)
 • Нотификации (чрез Тelegram)
 • Избери
   

ПРО
план

250
00
лв. на месец
 • Ниво на ексклузивност на информацията (най-високо)
 • Необходимо време (от 5 до 40 минути на ден, в зависимост от деня)
 • Нотификации (чрез Тelegram)
 • Избери
   
Popular

Ексклузивна
прогноза

200-400
00
лв. еднократно
 • Ниво на ексклузивност на информацията (най-високо)
 • Нотификации (чрез Telegram)tip in kings
tip in kings

увеличете максимално доходите си!

Възползвайте се от нашата програма за набиране на клиенти и изкарвайте допълнително пари, под формата на процент от абонамента на всеки един привлечен клиент.

Всичко, което трябва да знаете

Често задавани въпроси

Във всички услуги, които предлагаме, информацията се предоставя на нашите клиенти по-възможно най опростения и разбираем начин. Въпреки това обаче, е важно за всеки клиент да има познания относно базовата терминология на спортните залози, за да може да разбере напълно дадената информация. Точно поради тази причина, в момента, в който се абонира за някои от платените пакети, клиента получава имейл съдържащ всички термини, които трябва да знае. Като наш клиент, не е нужно да имате предишен опит в сферата на залозите. Ние не само ще да ви дадем най-добрите прогнози, но и необходимите базови познания, за да ги разберете.

Всеки клиент има свободата да реши с какъв капитал да започне. Важно е да знаете, че абонирайки се за някой от платените пакети, заплащате цена, която на практика е вашата първоначална инвестиция(ПРО Група – 200 лева, Премиум Прогноза-200 лв (еднократно) , ВИП Прогноза – 400 лв(еднократно), която трябва да вземете в предвид при калкулирането на вашето ROI (процент на възвръщаемост) и на база на това да определите съответно вашата „банка“.  Например няма как да очаквате да сте на печалба, ако платите  ВИП тип и да го заложите със 100 лева на 2 коефициент. Ставайки наш ПРО или Премиум или ВИП клиент, получавате достъп до персонален адвайзър, който ще ви даде напътствия относно мениджмънта на вашата „банка“.

Най-доказано добрия и лесен начин за менажиране на вашата „банка“, е създаването на консистентна, дисциплинирана стратегия, а именно определянето на първоначален капитал и разделянето му на така наречените „юнити“. Абонирайки се за някой от платените ни пакети, ще получите инструкции, колко „юнита“ да залагате на всяка една прогноза.

Букмейкърите, които можете да използвате понякога могат да зависят от местоположението ви, тъй като някои от тях нямат съответния лиценз да оперират в определени страни. Има различни букмейкърски платформи, които нашият екип е тествал през годините и може да препоръча на клиентите (бързи, безопасни относно изплащания и функциониращи на територията на почти всяка една държава). Разбира се, може да ползвате и най-разпознаваемите, но залагането на някои от прогнозите ни, е възможно да доведе до лимитиране на вашите акаунти. Абонирайки се за някой от платените ни пакети, ще получите много по детайлна информация относно различните букмейкъри и платформи.

Въпреки че спортните залози могат да бъдат печелившо начинание, повечето от хората, които залагат са на загуба, именно за това букмейкърите съществуват. Успешния „пунтър“ трябва да отделя наистина огромно количество време в изучаването на най-различните аспекти на занаята, за да може да постига далновидни дългосрочни резултати, благодарение на своите знания. Ние в TipInKings сме събрали мултифункционален екип от професионалисти с дългогодишен опит в най-различни сфери от спортните залози, за да гарантираме на нашите клиенти възможно най-високите шансове за реализиране на дългосрочни печалби.

Има различни методи на плащане, които можете да използвате, за да платите за абонамента си – Каса на EasyPay, Еpay, Kредитна/Дебитна карта, Банков превод.