спортни прогнози

5 начина да познаеш истинските Типстъри, които ще ти помогнат да правиш допълнително пари всеки месец от спортни залози.

Ето само няколко точки, които ще ти помогнат да избереш Типстери, които ще работят ЗА ТЕБ!

1.Не дават празни обещания, а реални цели

Истинските типстърски компании най-често са изградени от екипи, които знаят какво правят. Те никога няма да ти обещаят милиони, или да ти гарантират нереалистични печалби.

 

2 Винаги са насреща и винаги работят в твой интерес

Истинските екипи от типстъри нямат за цел просто да ти вземат парите и да ти дадат някакви залози. Те много внимателно правят своите проучвания и преценят риска вместо теб. Често пъти при несполучлива преценка, тъй като това е нормално да се случи, те се стараят да компенсират и да предоставят следваща прогноза, която да продължи добрата серия. Добрите типстъри винаги имат съпорт, който е насреща за всякакви запитвания свързани с прогнозите.

 

3.Винаги дават повече от това, което искат

Добрите типстъри винаги са на твоя страна. За съжаление в пространството има и такива компании, които имат за цел само да взимат пари от хората, без да се интересуват какво става след това. Истинските професионалисти в сферата са готови винаги да дадат доказателство, че са добри в това, което правят, било то чрез безплатна Премиум прогноза, безплатно време в Про Група или индивидуална промо оферта, за да можеш ти да си сигурен, че започваш да работиш в с правилните хора.

4 Отнасят се твоята банка като с тяхна

Добрите типстъри често съветват, че дисциплината е в основата на това да се изкарват допълнително пари от спортни залози. За целта, винаги можете да се консултирате с тях колко е добре премерен риск и каква е приблизителната “банка”, с която да започнете своя “сайд хъсъл”. Те, също така при всяка прогноза дават съвет колко да заложите на въпросната прогноза спрямо риска и възвръщаемостта на прогнозите и коефициентите. Избягвайте да играете емоционално и да правите движения в името на краткосрочни печалби.

 

5.Винаги ви държат информирани за месечните статистики

Всеки добър екип държи клиентите си в течение как върви месеца, колко юнита са на плюс до определена дата или за самия месец. Истинските типстери не се притесняват да покажат грешките си, защото това е част от процеса и е нормално да се случват, но важното е в края на 1,3,6,12 месеца вие да сте изкарали допълнително пари към месечния ви бюджет.


TipInKings е екип, който е изграден от бивши спортисти, професионални анализатори и математици и те работят за теб, в името на това да печелиш ти, а не букмейкърите.

Ето само част от статистиката за миналата година за всеки месец.

СТАТИСТИКА

Присъедини се към нашата Про Група още днес и започни своята победна серия и печели допълнително пари всеки месец. Лесно е, трябва ти само необходимата дисциплина, а останалото ще го свърши екипът на TipInKings

Очаккваме те и нашето ТIP IN KINGS Community

Contact us to get a quick help.

Your message was sent.