tip in kings

3 стъпки как да изкарваме допълнително пари от спортни прогнози всеки месец? 

Не е тайна, че всички се нуждаем от допълнително средства всеки месец, които да ни помагат да живеем по-добре.

Вероятно си чувал, че има професионални спортни анализатори, които могат да ти помогнат да изкарваме допълнително всеки месец. Как можеш да започнеш и какво ти е необходимо?

Стъпките са лесни и от теб се изисква не повече от 30 минути на ден… потенциала си заслужава всяка минута.

 

  1. Трябва да намериш екипът от професионалисти, на който да се довериш

Не е тайна, че в пространство на спортните залози и играта срещу букмейкърите има хора, които имат за цел само да печелят от теб, но не се интересуват ти да печелиш. Поради тази причина е необходимо да направиш необходимото проучване за това на кого да се довериш със спортните си прогнози.

Добрите типстъри правят всичко вместо теб, а ти трябва само да имаш дисциплина да спазваш препоръките им. Те се занимават с анализи, трансфери, контузии, преценка на риск и правилния тайминг за създаването на прогноза.

Добрите типстъри винаги ще ти дадат повече от това, което искат от теб, за да се увериш, че са на твоя страна.

 

2.Не трябва да си алчен и емоционален

Често пъти някои залози звучат прекалено апетитно и изкушаващо, когато се калкулира потенциална печалба. Да, ама не, това са прогнози и залози, които има прекалено голям риск и вероятността да се получи е изключително малка, което в 99% от случаите печалбата е за букмейкърите, а ти на дали искаш това.

 

  1. Отнеси се сериозно

Когато избереш екип, който да работи за теб, трябва само да се вслушваш в прогнозите им и да си последователен. Трябва да действаш спрямо определената банка, която си си избрал и да играеш прогнозите само с предварително определените юнити.

Възможно ли е да има прогноза, която няма да се получи? Разбира се, все пак това е спорт и нищо не е обещано, но не трябва да се притесняваш. Придържайки се към правилната структура и прогнозите на екипът, който работи за теб в края на месеца ще си в правилната посока.

Често пъти, добрите типстъри дават повече от това, което очакваш, допълнителна прогноза, бонус премиум прогноза, всичко, което е по силите им, за да се убедят, че печелиш ти, а не букмейкърите.

Сложно ли е да направиш всичко това? Далеч не, трябва ти само дисциплина и екип от професионалисти, които да работят за това ти да печелиш?

 

TipInKings, например, е точно такъв екип, изграден от бивши спортисти, трейдъри във водещи букмейкърски компании и математици, които работят за теб всеки ден срещу абонамент, който със сигурност си заслужава.

Увери се сам, като се запишеш за безплатната им Премиум Прогноза за нови клиенти и безплатно време  в тяхната ПРО група… това са два знака, че това е екип, който наистина работи с идеят да печелиш ти.

 

Не губи време, присъедини се към отбора на Победителите и печели допълнително пари всеки месец.

 

За повече информация можеш да пишаш на съпорта, който е 24/7 – Tip In Kings Support Chat

… или да се присъединиш и да станеш част от Tip In Kings Community

Contact us to get a quick help.

Your message was sent.