спортно прогнози и анализи

3 лесни стъпки да печелиш допълнително пари всеки месец от спорт

Щом тази статия е стигнала до теб, то значи и ти, както всички нас търсиш начин да изкараш допълнително пари към месечния ти бюджет.

Всички ние обичаме спорта, интересуваме се и имаме фаворити. В следващите 3 стъпки ще разбереш как можеш да изкараш допълнително пари от телефона си без значение къде се намираш.

 

1.Трябва ти акаунт в някои от сайтовете за спортни залагания

Това е лесно, в момента има десетки сайтове, от които можеш да си избереш, да се регистрираш и да направиш първата стъпка към това да печелиш допълнително всеки месец. Разбира се, проучи къде би имал най-добри условия и къде ще ти е най-лесно. Всички сайтове за спортни залагания имат мобилни приложения и отнема не повече от 10 минути да се подготвиш.

 

2.Определи си бюджет

Вземи премерен риск на инвестицията си, започни със сума, която ще е комфортна за теб, над която да можеш да надграждаш. Задължително трябва да определиш точна сума от цялата инвестиция, с която да играеш твоите прогнози за конкретно спортно събитие.

Например, ако стартираш с 500 лева инвестиция (банка), сумата, която трябва да отделиш за всяка прогноза, още наречена юнит трябва да е не повече от 10% от цялата инвестиция. Тоест, на 500 лева банка, максимален залог трябва да ти е 50 лева. По този начин ще можеш да си постоянен и дори при изненадващ резултат ще е лесно да се възстановиш.

 

3.НАЙ-ВАЖНА точка – Избери правилния екип, който да работи ЗА ТЕБ

За да можеш да си печеливш в спортните прогнози и залагания, и в същото време да имаш време е желателно да избереш правилния екип, който да застане зад теб и да прави цялата математика, да се интересува от контузии, трансфери и да ти дава най-добрите съвети.

Как да разбереш дали си избрал правилния екип, който да работи за теб? Добрите типстъри винаги ще работят с идеята да печелиш ти, а не букмейкърите, това най-често са хора от бранша и бивши спортисти, които имат по-професионален поглед над спорта и могат по-добре да преценят риска. Също така, добрия типстър никога няма да ти даде дългосрочна прогноза или прогноза права колонка с напразни обещания.

TipInKings лидер в сферата на спортните прогнози, с екип изграден от бивши спортисти, трейдъри във водещи букмейкърски компании. Колаборирайки се с такъв екип от професионалисти, ти винаги си една крачка напред – те следят ежедневно спортните събития и те уведомяват само за тези, които си заслужават.

 

Често, добрите типстъри правят и малко, но важни жестове към своите клиенти, давайки бонус прогнози, вътрешна информация, но най-важното е, че те правят всичко това, за да можеш ти да печелиш.

Добрите типстъри винаги ще се уверят най-напред, че ти си сигурен и си се уверил в техните умения, това най-често става като още преди да започнат да работят за теб, те ти дават или безплатна ВИП Прогноза или БЕЗПЛАТНО време в тяхната ПРО Група, за да видиш какво правят на ежедневна база.

Един много важен съвет, за да можеш да печелиш: НЕ БЪДИ АЛЧЕН, бъди последователен и търпелив.

Присъедини се към отбора на ПОБЕДИТЕЛИТЕ още днес, кликни на бутона отдолу и много скоро ще получия своята БЕЗПЛАТНА Премиум Прогноза или БЕЗПЛАТНО време в ПРО групата на TipInKIngs… a защо не и двете.

 

Не се бави, започни да печелиш допълнително пари още днес.

 

За повече информация можеш да пишаш на съпорта, който е 24/7 – Tip In Kings Support Chat

… или да се присъединиш и да станеш част от Tip In Kings Community

Contact us to get a quick help.

Your message was sent.