професионални спортни прогнози

Как да избереш спортните ТИПСТЪРИ, които ще ти помогнат да изкараш допълнително пари всеки месец?

За съжаление в пространството е пълно с псевдо типстъри, които дават големи обещания, некачествени прогнози само и само да ти вземат парите.

Ето няколко съвета как да разбереш кои са наистина добрите спортни анализатори за спортни залози, които ще ти помогнат да изкарваш допълнително пари от спортни прогнози всеки месец.

 

1 Добрите типстъри винаги има и с удоволствие предоставят своята статистика назад във времето.

Истинските професионалисти винаги ще ти предоставят информация свързана с тяхната работа, статистика за настоящия месец, изминалия и дори за една година назад. Не е тайна, че няма как да има 100% успех при спортните залози (ако някой го твърди, лъже те), но добрите типстър екипи имат успеваемост в порядъка на 50%-80% в различните месец. При добра дисциплина това е предостатъчно да изкараваш допълнително пари.

 

Почти винаги можеш да намериш статистиката най- добрите типстъри дори на сайта им месец за месец.

 

2 Добрият екип от типстъри никога не е само един човек.

Професионалните типстер екипи обикновено са изградени от бивши професионални спортисти, спортни анализатори с опит, математици и дори трейдъри с опит в големи компании.

 

3 Винаги избирай платени типстери

Типстерите, които имат месечен абонамент са хората, които правят това по цял ден, не им е странично хоби, не го правят просто ей така, и когато имаш абонамент при такива, те правят всичко необходимо, за да работят за теб дълго време.

Безплатните типстери са често доста слаби и водят до загуби.

5 Добрите типстери работят в юнити,а не в проценти.

Добрите типстъри винаги съветват за дисциплина, определена банка и определен юнит, когато започвате.

 

Добрите типстер екипи измерват успеха на клиентите си в юнити. Това говори не само за качеството на прогнозите, но и на коефициентите, които подбират за теб. Например, ако имате банка 1000 лева, с определен юнит от 100 лева и накрая на месец Про Групата е 8.5 юните напред, то ти си изкарал 850 лева допълнително към месечната ти заплата.

 

6 Таргетирай типстери с ПРО групи под 500 човека.

Наличието на ПРО група над 1000 човека води до голям риск от махане на опцията при прогноза, затова си избери екип, който има до максимум 5-600 човека в ПРО Групата си.

 

7.Добрите типстъри винаги ще ти дадат БЕЗПЛАТЕН ПРО ТИП или БЕЗПЛАТНО време в тяхната ПРО група 

Добрите типстъри винаги имат човек, към когото да се обърнеш за въпроси и разяснения. Преди да започнеш да работиш с тях, те винаги ще ти дадат безплатна прогноза или време в професионалната им група, за да може от една страна да видиш как работят, а от друга да се увериш, е те са тук, за да работят ЗА теб, за да изкарваме допълнително пари всеки месец.

 

TipInKings е лидер в сферата на спортните прогнози от години. Те имат доказана хронология на успеха и работата си. Те са екип изграден от бивши професионални спортисти, спортни анализатори с опит в големи компании и математици, които работят всеки ден от седмицата, за да можеш ти да изкарваш пари, а не букмейкърите.

 

Запиши се още днес през бутона отдолу, вземи своята безплатна прогноза и започни да изкарваш допълнително всеки месец.

Присъедини се към отбора на ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

За повече информация можеш да пишаш на съпорта, който е 24/7 – Tip In Kings Support Chat

… или да се присъединиш и да станеш част от Tip In Kings Community

Contact us to get a quick help.

Your message was sent.