професионални спортни прогнози

Допълнително пари от спортни прогнози всеки месец благодарение на типстери?

Допълнително пари от спортни залози всеки месец?

Интересно ли ти е как любимите ти спортни събития могат да се превърне в регулярно изкарване на пари всеки месец? За твой късмет попадна на най-добрия наръчник как това може да се превърне в реалност. Тайната се крие в това да имаш правилна стратегия, дисциплина, да менажираш “банката” си и най-важното, да имаш правилния източник на информация от хора, които разбират спорта, математиката и притеглянето на риска.

Искаш ли да си напред и да не се чудиш дали взимаш правилното решение всеки път? Искаш ли реални резултати и статистики? Е… на правилното място си!

  1. Дисциплина


За да правиш правиш регулярно от спортни залози трябва да имаш нужната дисциплина, да не взимаш емоционални решения на база любим отбор, коефициент или усещане.

  1. Ясно установена банка и юнит


Сигурно много пъти ти е било хаотично, чудиш се как да  играш, с колко, къде…е, ето как да направиш нещата по правилния начин.

Банката са средствата, с които играеш на месечна база. Юнит е процентово съотношение от цялата банка и на пратика тя определя залога ти. Например, ако имаш банка от 1000 лева и 1 юнит е 5% от банката ти, то един твой залог трябва да е 50 лева. Много е важно да се придържаш стриктно към юнита си независимо дали си уцелил или не си успял да направиш правилния залог.

 

  1. Избягвай прави колонки


Често, правите колонки са привлекателни, заради по-големият коефициент. Реалността е, че шанса да уцелиш залог от права колонка е минимален и в 99% от случайните са пари на вятъра… а ти не целиш това. Печелившата стратегия е стъпка по стъпка, едно по едно, без да се захласваш по потенциални печалби, които няма да се осъществят.


4 Не прави залози на всяка цена


Има дни, в които няма подходящи спортни събития, които си заслужават да бъдат играни. Не се чувствай длъжен да залагаш всеки ден. Не бъди припрян, играй умно.

 

5 Довери са не проверени професионалисти.

Най-добрият начин да изкарваш допълнително пари от спортни залагания всеки месец, е като комбинираш всичко изброено по-горе и го съчетаеш с познанията на хора, които професионално изготвят спортни прогнози. Това са хора, които имат предишен професионален опит в спорта, работили са в големи компании за изготвяне на коефициенти и математици. Този тип хора и екипи на практика могат срещу малка месечна сума да вършат цялата работа вместо теб, а ти само да спазваш дисцплина и да имаш установена банка и юнит.

TipInKings е пример за такъв екип, само през изминалата година има 11 от 12 месеца през които всичките им клиенти са изкарали допълнително пари всеки един месец.

Пример за това е тази статистика, която на практика показва месеци, които са двойно и тройно на месечната банка.

статистика

TipInKings е екип, изграден от бивши спортисти, трейдъри във водещи букмейкърски компании и математици а това, което правят те, е да работят за теб, за да ти спестят време и да ти изкарат пари. Имаме над 10 годишен опит с анализ, спортни прогнози и математиката около тях. Ние създадохме продукт, който работи в твоя полза!

Още по-добрата новина е, че за всеки нов клиент те дават Премиум Прогноза за предстоящо събитие, БЕЗПЛАТНИ 3 дни в ПРО Групата им, за да можеш да се убедиш, че те наистина работят в твой интерес, а не в интерес на букмейкърите, а за всеки техен лоялен клиент има още БОНУСИ, които в края на месеца са пари в твоя джоб.

Действай умно, довери се на професионалистите, бъди дисциплиниран и изкаравай допълнително пари всеки месец.

Присъедини се в отбора на ПОБЕДИТЕЛИТЕ още днес. – Tip In Kings Community Channel

Contact us to get a quick help.

Your message was sent.